メニュー
メニュー
TOEIC 満点を出させた スピ-キング専門 / アメリカイギリスの留学生が 勉強する
/ 初心者のための特別クラスが準備されている学校
相談案内
logo
HOMELOGINJOINID/PW SEARCH facebook youtube instagram
logo
中級レベルのためのTOEICアドバイス
ㆍHOME > 教育の資料 > 中級レベルのためのTOEICアドバイス
TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本 作成者 : 院長
作成日 : 2014-08-01, Hit : 187
 
TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本

 


 


 


1. Chef Mr. Kim is internationally known ____ his books of vegetarian recipes.


(A) to


(B) as


(C) for


(D) below


 


 


 


2. Forms for requesting large orders of copies can be found in the cupboard _____


the photocopier.


(A) among


(B) by


(C) through


(D) between


 


 


 


3. A healthy diet ______ a regular exercise regimen will not guarantee good health.


(A) along


(B) except


(C) toward


(D) without


 


 


 


4. The human resources department uncovered an error in the calculation of employee


hours ______ their recent audit.


(A) during


(B) beside


(C) across


(D) until


 


 


 


5. Bright Sparkle’s cleaning products undergo rigorous laboratory testing ______ being


sold in select markets.


(A) as of


(B) out from


(C) prior to


(D) except for


 


 


 


6. ________ our efforts to increase production efficiency, I can report that we have


met our goals for the month.


(A) Instead of


(B) During which


(C) In case of


(D) With regard to


 


 


 


7. The computer skills of the job applicants thus far have not ________ to be


at the advanced level required for the position.


(A) found


(B) proved


(C) revealed


(D) ended


 


 


 


8. Airport security requests that travelers not _______ bags unattended.


(A) leave


(B) stay


(C) put


(D) fit


 


 


 


Questions 9 -11 refer to the following information.






Dartworth Games Shipping Terms and Conditions


 


 


 


Most products purchased from Dartworth Games are delivered ______three business days of placement of your order.


9. (A) within


(B) during


(C) between


(D) since


 


 


 


However, items that are out of stock may take up to six weeks to be delivered. If an item is out of stock and must be backordered, we will ______ you immediately upon receiving your request.


10. (A) promote


(B) restore


(C) arrange


(D) contact


 


 


 


Your order can be gift wrapped for a small fee. To request this option, simply ______ the appropriate box on the order form.


11. (A) stop


(B) mark


(C) control


(Dcompare


 


 


Orders over $50 are eligible for free gift wrapping. You will find delivery rates and other fees listed on our Web site at www.dartworth.net/rates.


 


 


 


今日は前置詞問題を出してもらいました。どうでしたか?


まず答えを合わせて見て、それから解釈ガイドを見てください。


解釈ガイドは次回に載せます。


 


 


 単語及び表現























































































































































 


単語


意味


 


単語


意味


1


chef


料理人


21


testing


検事


2


internationally


国際的に


22


select


選択された


3


vegetarian


菜食主義者


23


effort to do


~する努力


4


recipe


料理法


24


report


話す、報告する


5


form


様式


25


 


 


6


large order


大量注文


26


meet


(期待に)応える


7


cupboard


押入れ、戸棚


27


job applicant


求職者


8


photocopier


複写機、コピー機


28


advanced level


高級レベル


9


healthy diet


健康的な食事


29


position


職責


10


regimen


食餌療法、運動療法


30


unattended


放置された


11


guarantee


保証する


31


terms and conditions


契約条件


12


good health


健康


32


immediately


即時


13


human resources department


人事部


33


production efficiency


生産効率性


14


laboratory


実験室


34


gift wrap


プレゼントの包装


15


uncover


見つける、明かす


35


backed order


繰り越し注文


16


calculation


計算


36


appropriate


適切な


17


employ hours


勤労時間


37


up to


最大~まで


18


audit


会計監査


38


be eligible for


~する資格がある


19


undergo


経る


39


thus far


今まで


20


rigorous


厳しい


40


security


保安警備


 


 


 


 


 


 


 


 


[正解]


1. C  /  2. B  /  3. D  /  4. A  /  5. C  /  6. D


 


7. B  /  8. A  /  9. A  /  10. D  /  11. B 


 



番号 タイトル 作成者 作成日 Hit数
22    2018年TOEIC試験日程 A+ 2018-01-11 248
21    7月のTOEICを終えて 院長 2014-10-16 646
20    [TOEIC Part 5] 準動詞問題及び正解 院長 2014-10-02 645
19    TOEIC Part 7] 記事と情報文問題―解説 院長 2014-09-15 566
18    TOEIC Part 7] 記事と情報文 院長 2014-08-26 293
17    TOEIC Part 5] 前置詞問題 - 解釈ガイド 院長 2014-08-19 165
16    TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本 院長 2014-08-01 188
15    [TOEIC 5] 易しい問題を狙いましょう 院長 2014-07-25 292
14    2014年3月 TOEIC 試験感想 院長 2014-07-10 208
13    TOEIC Part. 7 勉強法 - 超初心者の為のノーハウ 院長 2014-07-07 273
12    Part. 7 完全征服 - 易しい問題を狙いましょう。 院長 2014-07-01 199
11    2014のTOEICの傾向分析と勉強法 院長 2014-06-25 232
10    Part. 5 院長 2014-06-18 162
9    Part. 5 院長 2014-06-12 458
8    Part. 6 院長 2014-06-05 170
7    TOEIC - 動詞語句問題 院長 2014-05-28 237
6    Part. 6 院長 2014-05-21 179
5    Part. 5(2) 院長 2014-05-15 661
4    Part. 5 院長 2014-04-30 184
3    Part. 7(2) 院長 2014-04-29 172

  1 2   
タイトル 作成者 作成日
   2018年TOEIC試験日程 A+ 2018-01-11
   7月のTOEICを終えて 院長 2014-10-16
   [TOEIC Part 5] 準動詞問題及び正解 院長 2014-10-02
   TOEIC Part 7] 記事と情報文問題―解説 院長 2014-09-15
   TOEIC Part 7] 記事と情報文 院長 2014-08-26
   TOEIC Part 5] 前置詞問題 - 解釈ガイド 院長 2014-08-19
   TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本 院長 2014-08-01
   [TOEIC 5] 易しい問題を狙いましょう 院長 2014-07-25
   2014年3月 TOEIC 試験感想 院長 2014-07-10
   TOEIC Part. 7 勉強法 - 超初心者の為のノーハウ 院長 2014-07-07
   Part. 7 完全征服 - 易しい問題を狙いましょう。 院長 2014-07-01
   2014のTOEICの傾向分析と勉強法 院長 2014-06-25
   Part. 5 院長 2014-06-18
   Part. 5 院長 2014-06-12
   Part. 6 院長 2014-06-05
   TOEIC - 動詞語句問題 院長 2014-05-28
   Part. 6 院長 2014-05-21
   Part. 5(2) 院長 2014-05-15
   Part. 5 院長 2014-04-30
   Part. 7(2) 院長 2014-04-29

  1 2