メニュー
メニュー
TOEIC 満点を出させた スピ-キング専門 / アメリカイギリスの留学生が 勉強する
/ 初心者のための特別クラスが準備されている学校
相談案内
logo
HOMELOGINJOINID/PW SEARCH facebook youtube instagram
logo
中級レベルのためのTOEICアドバイス
ㆍHOME > 教育の資料 > 中級レベルのためのTOEICアドバイス
Part. 5 作成者 : 院長
作成日 : 2014-06-12, Hit : 435
 
2014年の春もほとんど過ぎて夏になりつつありますね。季節の変わり目は風邪を引かないように気を付けましょう。
では、今日も頑張って見ましょうか。

 

 

1. Passengers on the aircraft are asked to secure _____ belongings during takeoff and landing.
(A) they
(B) their
(C) them
(D) themselves

 

2. SK Design Ltd. offers digital and print design _______ that fit the individual client’s requirements.

(A) to service
(B) service
(C) serviced
(D) services

 

3. Gana Press will soon publish a ____, pocket version of Mr. Kim’s book An Insider’s Guide to Travel in Paris.
(A) gathered
(B) replaced
(C) condensed
(D) acquainted

 

4. NIKE’s latest hiking shoe, the Rugged Wear Trekker,  is _____ named for its durability and strength.
(A) suitably
(B) suitable
(C) suitability
(D) suitableness

 

5. Employees have the option of attending a training class ____ completing an online tutorial.
(A) except
(B) but
(C) or
(D) so

 

6. In July Mr. Henri broke the record ____ the most sales generated in a single month.
(A) at
(B) within
(C) above
(D) for

 

7. A study found that government _______ on building permits in Clarks have led to better city planning.
(A) regulations
(B) perceptions
(C) imitations
(D) distributions

 

8. Because of the large number of tourists in summer months, travelers should plan _____ and make their reservations early.
(A) accordingly
(B) subsequently
(C) conversely
(D) assuredly

 

9. Please adjust the volume knob ______ so the sound is not too loud.
(A) slight
(B) slighter
(C) slightly
(D) to slight

10 Maintaining an emergency account will ensure that you have _____ to cash when you n

eed it.

(A) contact
(B) access
(C) enter
(D) response

 

11 Event coordinators should include receipts for _______ above 25 dollars in their reports.
(A) itself
(B) anything
(C) another
(D) whatever

 

12 Despite ______ declines in revenue over the past two quarters, the SKT firm intends to hire three new patent lawyers next year.

(A) will experience
(B) having experienced
(C) has experienced
(D) have been experiencing
 


正解 
1.B,    2. D,    3. C,    4. A,    5. C,    6. D,  
7.A,    8.A,    9.C,    10.B,    11. B    12. B



番号 タイトル 作成者 作成日 Hit数
22    2018年TOEIC試験日程 A+ 2018-01-11 162
21    7月のTOEICを終えて 院長 2014-10-16 553
20    [TOEIC Part 5] 準動詞問題及び正解 院長 2014-10-02 570
19    TOEIC Part 7] 記事と情報文問題―解説 院長 2014-09-15 490
18    TOEIC Part 7] 記事と情報文 院長 2014-08-26 209
17    TOEIC Part 5] 前置詞問題 - 解釈ガイド 院長 2014-08-19 142
16    TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本 院長 2014-08-01 168
15    [TOEIC 5] 易しい問題を狙いましょう 院長 2014-07-25 269
14    2014年3月 TOEIC 試験感想 院長 2014-07-10 181
13    TOEIC Part. 7 勉強法 - 超初心者の為のノーハウ 院長 2014-07-07 245
12    Part. 7 完全征服 - 易しい問題を狙いましょう。 院長 2014-07-01 164
11    2014のTOEICの傾向分析と勉強法 院長 2014-06-25 209
10    Part. 5 院長 2014-06-18 140
9    Part. 5 院長 2014-06-12 436
8    Part. 6 院長 2014-06-05 148
7    TOEIC - 動詞語句問題 院長 2014-05-28 212
6    Part. 6 院長 2014-05-21 154
5    Part. 5(2) 院長 2014-05-15 636
4    Part. 5 院長 2014-04-30 160
3    Part. 7(2) 院長 2014-04-29 147

  1 2   
タイトル 作成者 作成日
   2018年TOEIC試験日程 A+ 2018-01-11
   7月のTOEICを終えて 院長 2014-10-16
   [TOEIC Part 5] 準動詞問題及び正解 院長 2014-10-02
   TOEIC Part 7] 記事と情報文問題―解説 院長 2014-09-15
   TOEIC Part 7] 記事と情報文 院長 2014-08-26
   TOEIC Part 5] 前置詞問題 - 解釈ガイド 院長 2014-08-19
   TOEIC Part 5 ] 油断したら間違ってしまう前置詞問題1 - 基本 院長 2014-08-01
   [TOEIC 5] 易しい問題を狙いましょう 院長 2014-07-25
   2014年3月 TOEIC 試験感想 院長 2014-07-10
   TOEIC Part. 7 勉強法 - 超初心者の為のノーハウ 院長 2014-07-07
   Part. 7 完全征服 - 易しい問題を狙いましょう。 院長 2014-07-01
   2014のTOEICの傾向分析と勉強法 院長 2014-06-25
   Part. 5 院長 2014-06-18
   Part. 5 院長 2014-06-12
   Part. 6 院長 2014-06-05
   TOEIC - 動詞語句問題 院長 2014-05-28
   Part. 6 院長 2014-05-21
   Part. 5(2) 院長 2014-05-15
   Part. 5 院長 2014-04-30
   Part. 7(2) 院長 2014-04-29

  1 2